Támogatás

Sokan jelezték, hogy szeretnének minket valamilyen formában támogatni. Ezt nagyon értékeljük, és tisztelettel megköszönjük.

Támogatás energiával

Fontos segítség a videók feliratozása. Ha minden tanuló csak egyetlen részt feliratozna, akkor nem csak a hallássérült diákok értenék a videóinkat, de a buszon/villamoson/metrón utazó diákoknak is segítenek, hogy vizuálisan is láthassák az elhangzottakat. Aki szeretne nekünk segíteni a feliratozásban, nincs más dolga, mint bejelentkezni YouTubera, és kiválasztani egy részt, amit szeretne feliratozni. A feliratozásra váró videók linkje ITT található. Hamarosan érkezik egy videó, ami bemutatja, hogyan tudtok feliratozni egy YouTube videót, ha még nem csináltatok ilyet.

Támogatás egyéb módon

Jelenleg a legnagyobb segítség, ha ajánljátok az SFJ-t a barátaitoknak, ismerőseiteknek, és akár az ellenségeiteknek is, például egy facebook megosztással! A csatlakozó tábor alapján látjuk, hogy mekkora valójában a szükség a munkánkra, ezért minél többen vagyunk, annál több anyagot teszünk majd elérhetővé. Hiszünk benne, hogy az IT a jövő, és ha ingyenesen hozzáférhető a tudás, az mindenkinek a hasznára válik!

Egyirányú donációkat nem fogadunk el, viszont van rá mód, hogy támogassátok anyagilag a csapatot, és a videók gyorsabb készülését. Vásárolhatsz tőlünk egy példányt Krisz Apátia c. könyvéből. (a postaköltséget az ár tartalmazza) A befolyt összeg a project fenntartását szolgálja.

A megadott e-mail címre elküldjük a bankszámla számot. Névnek azt a nevet add meg, amire a számlát kiállíthatjuk. Ha az átvevő neve eltér ettől, azt a 'Megjegyzések'-ben jelezheted. FIGYELEM! A freemail-es és a citromail-es e-mail fiókok néha elutasítják a tőlünk érkező e-maileket, ezért célszerű más (pl. gmail-es) címet megadni.

 • image
 • image
 • image
 • image

Apátia

(3 Vélemény)
2.000 Ft

Misztikus thriller, középpontjában egy hétköznapi emberrel, aki nem akarja a világot megváltani, egyszerűen a saját létének a megteremtésére törekszik. De vajon mit képes feladni a ma embere azért, hogy az anyagi biztonsága meglegyen, még ha csak ideiglenesen is? Az Apátia egy Magyarországon játszódó gyógyszerkísérletről szól. A történet filozófiai és erkölcsi kérdéseket is boncolgat, rámutat az emberi tudatlanságra, és arra, hogy az igazán értékes dolgokat hogyan vagyunk képesek könnyűszerrel eldobni magunktól… Mindeközben megindul a versenyfutás az idővel; Képesek vagyunk visszafordítani a hibáinkat? Vissza tudjuk szerezni ami elveszett? Vagy utolér minket az érzelmektől teljesen mentes állapot… Az Apátia…

 • Kiadás dátuma:2013.
 • Kategória: Könyv
 • Link:

FIGYELEM! A könyv jelenleg nincs raktáron (köszönjük, hogy ennyien rendeltetek!), úgyhogy arra kérünk nézz vissza az oldalra egy pár nap múlva!

A könyv most nem rendelhető
 1. image

  ,,Ezt az ingoványos területet így felvázolni, érdekfeszítővé tenni nagyon nehéz! A sűrűbe viszi az olvasót, tehát sikerült! Véges bolyongást kívánok! 2. image

  Nem tudtam letenni, annyira érdekfeszítőnek és izgalmasnak találtam, ráadásul olyan témát boncolgat, ami szerintem mindenki számára érdekes lesz... Egyszóval zseniális a regény, mindenki olvassa el, garantáltan nem tudja letenni amíg nem ér a végére... Imádom a misztikumát, mert hiába az agy működését boncolgatja... azért a lélekét is...