SFJ

Magyarország első ténylegesen ingyenes IT tanfolyamainak honlapján vagy, ahol nincsenek apróbetűk, sem kötelezettségek. Nem kell személyesen megjelenned sehol, nem vagy időhöz kötve, és beszámolnod sem kell róla, hogy mit tanultál. Ha egy konkrét IT szakma érdekel, látogasd meg a "Tanfolyamok" menüpontot, ahol ötletet kapsz, miket, és milyen sorrendben érdemes megnézned ahhoz, hogy képben legyél.

Nem pedagógusok vagyunk, hanem lelkes programozók és mérnökök, ennek fényében pedig szeretjük a pozitív, lelkes hozzáállást. Amiben tudunk segítünk, és ezért cserébe csak a legjobb oldalatokat szeretnénk kérni.Jelenleg még van kereslet az informatikusokra, és valószínűleg egy jó ideig ez még így is lesz. Akár alkalmazottnak megy az ember, akár saját start upot alapít, a szükséges technikai tudás elengedhetetlen az ésszerű tervezéshez. Hogy Janit idézzem, ,,a tortának jelenleg még nem minden szelete van kiosztva". Az, hogy te kiveszed-e belőle a részed, az csak rajtad múlik.


Az elkövetkezendő egy évben szeretnénk megannyi IT foglalkozás bázistudását megosztani veletek. Színvonalas video tanfolyamokat szeretnénk készíteni, olyan emberek elaődásában, akik maguk is az adott szakmában dolgoznak.


PODCASTUNKAT ITT ÉRHETED EL.Csatlakoznék a csapathoz!

Szeretsz tanítani másokat, és van lekötetlen időd/energiád? Ha úgy érzed szívesen dolgoznál velünk azon, hogy Magyarországon mindenki ingyenes IT képzésen vehessen részt, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Jelenleg 4-en dolgozunk a tanfolyamok elkészítésén, ami némely esetben hónapokat is felölelhet, ezért örülünk, - különösen az elején - a segítségnek. Akár szakemberként, és/vagy tanárként szeretnél hozzájárulni az SFJ működéséhez, szívesen vesszük a jelentkezésedet.

Segítenék a feliratozásban!

Fontos, és nagy segítség ez nekünk, és a többi tanulónak. Ha minden tanuló csak egyetlen részt feliratozna, akkor nem csak a hallássérült diákok értenék a videóinkat, de a buszon/villamoson/metrón utazó diákoknak is segítenek, hogy vizuálisan is láthassák az elhangzottakat. Aki szeretne nekünk segíteni a feliratozásban, nincs más dolga, mint bejelentkezni YouTubera, és kiválasztani egy részt, amit szeretne feliratozni. A feliratozásra váró videók linkje ITT található. Hamarosan érkezik egy videó, ami bemutatja, hogyan tudtok feliratozni egy YouTube videót, ha még nem csináltatok ilyet.

Lenne egy kérdésem!

Jelen állás szerint több féle módon is elérhetőek vagyunk. Első körben javasoljuk a Javíts ki, ha tévedek! c. oldalt, ami egy némiképp független informatikai kérdezz-felelek fórum. Kifejezetten a csapatnak címzett üzeneteket az [email protected] címen fogadunk, de kérlek tartsátok szem előtt, hogy a folyamatosan érkező, nagy számú üzenetek miatt sajnos nem tudunk mindenkinek azonnal válaszolni. Köszi a megértést!

Miket mondtak rólunk?

image
Kovács Béla
Nyilvános YouTube értékelés
Magyarország legszínvonalasabb online tutorialsorozata! :) és INGYENES!!! Nagyon sokat tanultam eddig.
image
Kováts Ádám
Nyilvános YouTube értékelés
Hihetetlen színvonalasak a videók, tökéletesen egészítik ki, de inkább helyettesítik az egyetemi kurzusaimat. A videók jól vannak vágva és témakörök is jól épülnek egymásra, alig várom hogy mindegyik videót kivégezzem. Nagyon jó amit csináltok, így tovább!
image
Gombai Júlia
YouTube komment
Nagyon jók a videók, jól magyarázol! köszi a segítséget és a feltöltéseket :)
image
Primeval Predator
YouTube komment
Egy nagyon jól összerakott csatorna. Érthetően és pontossan magyarázzák el a dolgokat. Elég sok Java/OOP tutoriallal volt dolgom, viszont ez mindet kenterbe veri. Nem beszélve arról, hogy teljesen ingyenes a kurzus, mégis pontos leírást tud adni a tananyagról. Nem tudom eléggé hangsúlyozni: Aki programozást akar tanulni (egyelőre Java témakörben), annak tökéletes ez a kurzus.
image
Nagy Ádám
Email
Lányok, fiúk! Iszonyat nagy segítség voltak az eddigi kurzusok, remélem folytatjátok őket, és nem hagyjátok abba! HATALMAS köszönet!
image
H. Gáspár
Email
Vicces, tömör, és lényegre törő. Pont erre volt szükségem. Nem tudom miért csináljátok ingyen, de köszi!
image
K. Niki
Email
SQL anyaggal foglalkozó videókat kerestem a youtube-on, végül a ti oldalatokon kötöttem ki. Most pedig hogy rátaláltam erre az oldalra .... egészen elképesztő, komolyan mondom! tematizált videók, összeszedett és közérthető magyarázatokkal ... magyar nyelven ... :) hihetetlen! az hogy ingyenes, csak hab a tortán! lyen önzetlen, nagyvonalú és komoly kezdeményezés igazán ritka! Nem tudlak titeket eléggé dicsérni és nem tudom eléggé megköszönni! Köszönöm!
image
H. Károly
Email
Csak annyit szeretnék mondani, hogy mélyen tisztellek benneteket azért, hogy a szabadidőtöket nem sajnálva oktató és nem mellesleg szórakoztató videókat készítetek a nagyközönségnek. Le a kalappal. Volt pár dolog, amit egyetemen tanultam, de egyáltalán nem értettem, hogy ez miért is jó meg miért van. Most már értem és ez nagyon jó érzés. Nem mellesleg hozzásegítettetek egy fejlesztői álláshoz, nagyon köszönöm! Csak így tovább és minden jót tudok csak kívánni nektek!