Hogyan használjam a Dokumentációt?

Ezt a dokumentációt az SFJ tagjai kezdték el összetenni, de a használata/szerkesztése nem limitált az SFJ tagjaira. Bárki hozzáadhat, illetve szerkesztheti a tartalmat.

A dokumentáció tartalmát máshol, forrásmegjelölés nélkül publikálni tilos. Ha másolsz a dokumentációnkból, azt kérjük, hogy forrásmegjelöléssel, és egy linkkel az oldalunkra tedd.

A dokumentáció használatához böngészd végig a bal oldali menüt, és kattints a kiválasztott témakörre. A témakör további altémákat tartalmazhat, amelyek általában lépéseken vezetnek végig, egy adott cél eléréséhez.

Ha szeretnél te is írni dokumentációkat erre az oldal, lépj velünk kapcsolatba az info@sanfranciscoboljottem.com címen, és hozzáadunk a repositoryhoz, hogy tudj Pull Requestet létrehozni. Az adminok minden PR-t elbírálnak. Aki a dokumentációhoz hozzájárul, annak a nevét megjelenítjük (kivéve, ha valaki külön kéri, hogy ne) a leírás oldalán.

Mindenki, aki közreműködik ehhez a dokumentációhoz, elfogadja, hogy:

  • a megosztott tartalom láthatóvá válik bárki számára az interneten
  • a tartalomért felelősséget az SFJ csapata és az oldal fenntartója nem vállal
  • jogsértő tartalmat tilos feltölteni
  • a forrás megjelölés kötelező mindenhol, ahol külső forrásból készült a leírás
  • A dokumentáció tartalmát máshol, forrásmegjelölés nélkül publikálni tilos. Ha másolsz a dokumentációnkból, azt kérjük, hogy forrásmegjelöléssel, és egy linkkel az oldalunkra tedd.