Médiatámogatóink


Csatlakoznék a csapathoz!

Ha úgy érzed szívesen dolgoznál velünk azon, hogy Magyarországon mindenki ingyenes IT képzésen vehessen részt, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot! Jelenleg 4-en dolgozunk a tanfolyamok elkészítésén, ami némely esetben hónapokat is felölelhet, ezért örülünk, - különösen az elején - a segítségnek. Akár szakemberként, és/vagy tanárként szeretnél hozzájárulni az SFJ működéséhez, szívesen vesszük a jelentkezésedet.Segítenék a feliratozásban!

Tudjuk, hogy ez nagy feladat, de ha minden tanuló csak egyetlen részt feliratozna, akkor nem csak a hallássérült diákok értenék a videóinkat, de a buszon/villamoson/metrón utazó diákoknak is segítenek, hogy vizuálisan is láthassák az elhangzottakat. Aki szeretne nekünk segíteni a feliratozásban, nincs más dolga, mint bejelentkezni YouTubera, és kiválasztani egy részt, amit szeretne feliratozni. A feliratozásra váró videók linkje ITT található. ITT található egy videó, ami megmutatja, hogyan tudtok feliratozni egy YouTube videót, ha még nem csináltatok ilyet.

Támogatás!

Ha kikapcsoljátok az AdBlockert, akkor lehetőségetek van megtekinteni a reklámokat a videóink elején.

Ezen kívül jelenleg két módon tudjátok támogatni az SFJ épülését. Az elsőt ennek az oldalnak az alján találjátok, ahol meg tudjátok rendelni Krisz könyvét (2.000 Ft), amivel nem csak támogattok minket, de még egy misztikus thrillert is kézbe kaptok. ;-)

A másik lehetőség, hogy beszéltek az SFJ épülő közösségéről, és ajánljátok a barátaitoknak, ismerőseiteknek, és akár az ellenségeiteknek is az oldalt, például egy facebook megosztással! A csatlakozó tábor alapján látjuk, hogy mekkora valójában a szükség a munkánkra, ezért minél többen vagyunk, annál több anyagot teszünk elérhetővé és annál gyorsabban. Hiszünk benne, hogy az IT a jövő, és ha ingyenesen hozzáférhető a tudás, az mindenkinek a hasznára válik! Köszönjük előre is a segítségeteket! :-)

Küldj üzenetet nekünk

Szeretnék könyvet rendelni!

A könyv ismertetője ITT található.

Kedvcsináló video teaser ITT található.

Ha támogatni szeretnél minket, 2.000 Ft-ért vásárolhatsz tőlünk egy példányt Krisz Apátia c. könyvéből. (a postaköltséget az ár tartalmazza) A befolyt összeg a project fenntartását szolgálja. A megadott e-mail címre elküldjük a bankszámla számot. Névnek azt a nevet add meg, amire a számlát kiállíthatjuk. Ha az átvevő neve eltér ettől, azt a 'Megjegyzések'-ben jelezheted. FIGYELEM! A freemail-es és a citromail-es e-mail fiókok néha elutasítják a tőlünk érkező e-maileket, ezért célszerű más (pl. gmail-es) címet megadni.